SMC extinde gama solutiilor wireless destinate mediului enterprise

BUCURESTI - 9 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks (www.smc.com) a anuntat ca si-a completat portofoliul de solutii destinate mediului enterprise, asigurand mai multa flexibilitate conexiunilor wireless.

SMC extinde gama solutiilor wireless destinate mediului enterprise

Proiectate pentru extinderea zonei de acoperire, a posibilitatilor de amplasare si a debitului retelelor wireless pentru campusuri si aplicatii multi-story, cele mai noi solutii SMC cu antena si amplificator permit acoperirea unei arii extinse in interiorul sau in exteriorul cladirilor pentru aplicatiile punct-la-punct si punct-multipunct.

Solutiile wireless SMC pentru mediul enterprise sunt compatibile cu standardul 802.11g. Noile solutii cu antena si amplificator cresc puterea semnalului si aria de acoperire pentru orice echipament wireless SMC (access point, bridge etc.).

Un alt accesoriu usor de utilizat pentru extinderea ariei de acoperire a retelelor wireless 802.11b/g este SMCANT-OOM5P - EliteConnect Wireless High Gain 5 dBi Omni-Directional Antenna, cel mai nou membru al gamei de antene SMC, cu raza scurta de acoperire, pentru interiorul cladirilor si cu raza medie si mare pentru exterior. SMCANT-OOM5P Omni-Directional Antenna este destinata aplicatiilor punct-la-punct si punct-multipunct pe distante medii (pana la 2,4 km), oferind o acoperire de 360°, permitand cresterea numarului de conexiuni si crescand astfel productivitatea.

Pentru conexiunile intre cladiri sau care traverseaza campusurile, noul EliteConnect Outdoor Weatherproof Box (SMCANT-WB) este o solutie ideala care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a monta in exteriorul cladirilor oricare dintre access point-urile si bridge-urile wireless SMC. SMCANT-WB este o carcasa NEMA 3 care asigura protectie la factorii climatici (ploaie, frig, caldura, praf etc.). Aceasta are in partea inferioara orificii pentru conexiuni CAT5 PoE, precum si pentru adaugarea optionala a unui filtru de protectie la lumina, SMCANT-LP.

Noile componente care completeaza linia de produse SMC pentru mediul enterpreise evidentiaza respectarea de catre SMC a angajamentului de a oferi solutii wireless complete (de la access point-uri si amplificatoare la accesorii mici, dar esentiale), solutii wireless SMC care permit aplicatii enterprise pe distante mari (cladiri de 3 sau 4 etaje, pentru interior, si 16 km pentru exterior) – care dispun de toate facilitatile privind administrarea, securitatea, largimea de banda si capacitatea de extindere necesare mediului enterprise. Datorita liniei complete SMC EliteConnect Antennae and Accessories, clientii dispun de o multitudine de optiuni pentru integrarea aplicatiilor wireless, care corespund cerintelor in crestere ale utilizatorilor.

Aceste noi accesorii SMC pentru antene vor fi disponibile de la mijlocul lunii iunie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-extinde-gama-solutiilor-wireless-destinate-mediului-enterprise