SMC Networks isi relanseaza site-ul web

BUCURESTI - 19 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

SMC® Networks, important furnizor de solutii de conectare la retea pentru IMM-uri si utilizatorii particulari, a anuntat relansarea site-ului corporatiei, care poate fi vizitat la www.smc.com.

Proiectat si realizat pe baza feedback-ului utilizatorilor si testelor riguroase, noul website ofera usurinta de utilizare si navigare, asigurand cele mai bune servicii din domeniu utilizatorilor si resellerilor SMC din intreaga lume. Lansarea noului website ofera de asemenea sansa castigarii a doua bilete catre orice destinatie din lume, prin participarea la concursul World Wide Winner.

Pentru sustinerea prezentei companiei in intreaga lume, noul site este personalizat pentru fiecare tara, prezentand produsele disponibile, informatii privind modalitatile de cumparare, optiuni de suport si stiri referitoare la regiunea utilizatorului, cu optiuni pentru limbile franceza, germana si spaniola, care vor fi disponibile in curand. Utilitatea sa este imbunatatita de sectiunea de solutii care ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca repede si usor produsele SMC care se potrivesc cerintelor lor. Au fost adaugate facilitati care ii ajuta pe cei care au probleme cu vizualizarea, incluzand optiuni de marire a textului, inlaturarea graficelor si folosirea tastelor ALT ca elemente descriptive pentru cei care nu pot vedea poze. Noul site, realizat de compania Pukka's (www.pukkas.com) din Barcelona, se adreseaza atat utilizatorilor ce dispun de conexiuni in banda ingusta, cat si celor care au acces in banda larga.

“Suntem bucurosi de lansarea noului website, care reafirma orientarea globala a SMC pe inovatie si usurinta in utilizare”, a declarat Denise Fleming, brand marketing manager al companiei SMC Networks la nivel global. “Produsele SMC sunt usor de utilizat si sunt potrivite atat pentru cei care se orienteaza dupa pret, cat si pentru cei care acorda cea mai mare importanta performantelor, permitand utilizatorilor sa se bucure de inovatie, nu sa fie in conflict cu aceasta”.

Lansarea site-ului este sarbatorita prin acordarea unui premiu, World Wide Winner. Vizitatorii noului site www.smc.com pot accesa sectiunea World Wide Winner pana pe 22 decembrie 2004, avand sansa de a castiga doua bilete pentru o calatorie spre orice destinatie din lume. Informatii suplimentare sunt disponibile pe site. Cinci participanti vor primi cate un kit de calatorie SMCWTK-G, care contine intr-o cutie usor de transportat tot ce ii este necesar unei personae care calatoreste pentru a converti o conexiune cablata de hotel, in banda larga, sau o conexiune temporara intr-o conexiune wireless. Kit-ul, avand un pret de 118,73 Euro, include un cablu USB, un cablu Ethernet Cat5, un cablu de alimentare si primul dispozitiv de networking all-in-one care poate opera in oricare din modurile Access Point, Ethernet Bridge, Repeater, Point-to-Point Bridge sau Point-to-Multipoint Bridge. Castigatorii vor fi desemnati pe 22 decembrie 2004.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-networks-isi-relanseaza-site-ul-web