Image Oriented Maintenance Strategy

Definitie Image Oriented Maintenance Strategy

Plan sau tactica de advertising menita sa mentina pozitia brandului in timp (si nu sa o schimbe), care se bazeaza pe imagistica si simbolism (mai mult decat pe furnizarea de informatie) entru a-si atinge obiectivele. Vezi Image-Oriented Change Strategy Information-Oriented Change Strategy Information-Oriented Maintenance Strategy.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Image Oriented Maintenance Strategy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Image Oriented Maintenance Strategy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Image Oriented Maintenance Strategy. Definitiile termenilor despre Image Oriented Maintenance Strategy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Image Oriented Maintenance Strategy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Image Oriented Maintenance Strategy.