Image Persistence

Definitie Image Persistence

Ideea conform careia imaginile persista mult timp dupa ce organizatia s-a schimbat de exemplu, un serviciu guvernamental poate sa fie privit ca excelent de catre public, chiar daca programul sau s-a deterioarat, in timp ce un alt serviciu poate sa fie privit ca nesatisfacator mult timp dupa ce a fost imbunatatit considerabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Image Persistence? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Image Persistence.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Image Persistence. Definitiile termenilor despre Image Persistence cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Image Persistence, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Image Persistence.