Imbogatire fara justa cauza

Definitie Imbogatire fara justa cauza

Faptul juridic licit prin care are lor marirea patrimoniului unei persoane prin micsorarea corelativa a patrimoniului altei persoane, fara ca pentru acest efect sa existe o cauza justa sau un temei juridic. Creditorul se numeste insaracit, iar debitorul imbogatit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imbogatire fara justa cauza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imbogatire fara justa cauza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imbogatire fara justa cauza. Definitiile termenilor despre Imbogatire fara justa cauza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imbogatire fara justa cauza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imbogatire fara justa cauza.