Imbogatit

Definitie Imbogatit

Termen prin care se desemneaza, in mod generic, debitorul unui raport juridic obligational generat de faptul juridic licit al imbogatirii fara justa cauza.Principala indatorire ce revine acestuia este obligatia de restituire catre insaracit a valorii insaracirii corelative suferita de acesta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imbogatit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imbogatit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imbogatit. Definitiile termenilor despre Imbogatit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imbogatit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imbogatit.