imersiv    

Comunicate de presa si evenimente pe tema imersiv

 • imersiv

  Bucuresti - 6 November 2017

  Comunicat de Webhaus media SRL

  ... imersiv de sunet si lumina ce trece prin patru arcuri narative din universul Zammorian. Muzica este acompaniata de vizualurile live semnate ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre imersiv

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul imersiv.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la imersiv. Informatiile despre imersiv cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul imersiv, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la imersiv, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.