Imobil

Definitie Imobil

Cladire care adaposteste oameni sau vietuitoare, activitate omeneasca si produsele muncii sale.Din punct de vedere cadastral, imobilul este parcela de (pamant) teren, cu sau fara constructii ori vegetatie, identificata printr-un numar cadastral si un numar de carti funciare in care a fost inscris.Vezi si Bunuri imobile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imobil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imobil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imobil. Definitiile termenilor despre Imobil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imobil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imobil.