Imobilizari necorporale in curs

Definitie Imobilizari necorporale in curs

Active imobilizate care nu au fost terminate la inchiderea exercitiului.Din punct de vedere al originii, ele se clasifica in doua grupe:- cele care sunt create prin mijloace proprii ale intreprinderii- cele care rezulta din lucrari, de durata mai lunga sau mai scurta, incredintate tertilor.Imobilizarile in curs nu sunt supuse amortizarii, atata timp cat prin neterminarea lucrarilor, ele nu au fost virate la un post de imobilizari (terminate). Totusi, in caz de aparitie a unui eveniment exceptional, ele pot fi supuse deprecierii (prin provizionare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imobilizari necorporale in curs? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imobilizari necorporale in curs.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imobilizari necorporale in curs. Definitiile termenilor despre Imobilizari necorporale in curs cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imobilizari necorporale in curs, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imobilizari necorporale in curs.