Imobilizari neprofesionale

Definitie Imobilizari neprofesionale

Categorie a imobilizarilor corporale. Acele active imobilizate care concura la realizarea unro functii ale unitatii patrimoniale ce nu tin de obiectul sau principal de activitate. Spre exemplu, constructiile de locuit destinate realizarii functiei sociale a intreprinderii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imobilizari neprofesionale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imobilizari neprofesionale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imobilizari neprofesionale. Definitiile termenilor despre Imobilizari neprofesionale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imobilizari neprofesionale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imobilizari neprofesionale.