Imparteala de ascendent

Definitie Imparteala de ascendent

Actul juridic intre vii sau pentru cauza de moarte, prin care un ascendent imparte bunurile care-i apartin descendentilor sai. Vezi art.794 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imparteala de ascendent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imparteala de ascendent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imparteala de ascendent. Definitiile termenilor despre Imparteala de ascendent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imparteala de ascendent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imparteala de ascendent.