Poze Implantologie

 • Implantologie dentara de calitate cu Medicinetic

  Poza: Implantologie dentara de calitate cu Medicinetic

 • 24/7 Dental Clinic - zambete fara durere!

  Poza: 24/7 Dental Clinic - zambete fara durere!

 • Logo Dr. Serban

  Poza: Dr. Serban, clinica stomatologica cu servicii complexe

 • Clinica stomatologica Velvet Dental foloseste tratamentul inovator in parodontoza si in chirurgia reconstructilor osoase dento-maxilare - Advanced-Platelet Rich Fibrin (PRF)

  Poza: Clinica stomatologica Velvet Dental foloseste tratamentul inovator in parodontoza si in chirurgia reconstructilor osoase dento-maxilare - Advanced-Platelet Rich Fibrin (PRF)

 • Doctor Serban

  Poza: Servicii premium de la Dr. Serban

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul implantologie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la implantologie. Pozele pe tema implantologie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul implantologie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la implantologie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la implantologie.