Poze Implementare

 • INTRAROM a primit premiul pentru „Cea mai buna implementare de Contact Center”

  Poza: INTRAROM a primit premiul pentru „Cea mai buna implementare de Contact Center”

 • Rezultate exceptionale la finalul primei treimi de implementare a proiectului

  Poza: Rezultate exceptionale la finalul primei treimi de implementare a proiectului

 • Consultanta OMFP 946/2005

  Poza: Consultanta institutii publice - implementare OMFP 946/2005 – control intern managerial - ANDERSSEN

 • Training-ul echipei!

  Poza: Implementare HERMES Evolution în Africa, la Unibra Rwanda

 • Ceremonia de semnare a ultimelor trei aranjamente de implementare a Acordului privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice

  Poza: Ceremonia de semnare a ultimelor trei aranjamente de implementare a Acordului privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice

 • Seminar: “Tehnologii pentru Managementul Institutiilor Sanitare - standarde, proiectare, tehnologii, implementare si evaluare.”

  Poza: Seminar: “Tehnologii pentru Managementul Institutiilor Sanitare - standarde, proiectare, tehnologii, implementare si evaluare.”

 • Consultanta si implementare OMFP 946/2005 - ROM QUALITY CERT

  Poza: Consultanta si implementare OMFP 946/2005 - ROM QUALITY CERT

 • SCADA Security Training

  Poza: SCADA Security Training

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul implementare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la implementare. Pozele pe tema implementare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul implementare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la implementare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la implementare.