Poze Implicare

 • POL consideră că reforma clasei politice se va face doar prin implicare

  Poza: POL consideră că reforma clasei politice se va face doar prin implicare

 • ”Coloana Infinită” sau”Coloana fără de sfârșit”, în denumirea originală, parte a trilogiei Ansamblului Monumental din Târgu Jiu, concepută și executată de sculptorul roman Contantin Brâncuși. Acesta poate fi considerată un minunat simbol al spiritului KAIZEN în permanentă aspirație spre desăvârșire.

  Poza: Calea spre performanță prin implicare, Filosofia Îmbunătățirii Continue inițiată în Hidroelectrica!

 • Studentii romani - intre apatie si implicare civica responsabila

  Poza: Studentii romani - intre apatie si implicare civica responsabila

 • Evenimente produse de liceeni - Dragoste in vremea razboiului

  Poza: Evenimente produse de liceeni - Dragoste in vremea razboiului

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul implicare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la implicare. Pozele pe tema implicare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul implicare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la implicare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la implicare.