Import

Definitie Import

Operatiune comerciala de cumparare din strainatate a unor bunuri materiale si/sau servicii contra unei cantitati de moneda convenita, implicand trecerea de catre acestea a frontierei vamale a importatorului.Importul poate fi:- direct sau indirect- de bunuri materiale si/sau de servicii- propriu-zis sau de completare- temporar sau eprmanent- cu plata imediata sau cu plata amanata, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Import? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Import.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Import. Definitiile termenilor despre Import cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Import, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Import.