Imposibilitate fortuita de executare a obligatiei de catre debitor

Definitie Imposibilitate fortuita de executare a obligatiei de catre debitor

Obligatia se stinge datorita faptului ca debitorul este in imposibilitatea absoluta de executare a prestatiei pe care o datoreaza, din cauza de forta majora. Se sting si garantiile si accesoriile obligatiei, cu exceptia acelor ipoteze cand debitorul si-a asumat expres raspunderea si pentru unele cazuri de forta majora. Vezi art.1156 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imposibilitate fortuita de executare a obligatiei de catre debitor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imposibilitate fortuita de executare a obligatiei de catre debitor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imposibilitate fortuita de executare a obligatiei de catre debitor. Definitiile termenilor despre Imposibilitate fortuita de executare a obligatiei de catre debitor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imposibilitate fortuita de executare a obligatiei de catre debitor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imposibilitate fortuita de executare a obligatiei de catre debitor.