Impozit direct

Definitie Impozit direct

Impozit suportat direct de catre cei care le platesc si care nu se transfera asupra preturilor.Impozitele directe pot fi pe profit, pe salarii, pe venitul agricol, pe dividende, pe avere etc.Impozitele directe sunt in general progresive, adica se stabilesc in functie de puterea economica a contribuabililor. Astfel, rata de impunere se mareste pana la un punct, pe masura ce venitul impozabil creste.In general, impozitele directe constituie un venit sigur pentru stat, care poate fi cunoscut dinainte si pe care, de regula, se poate conta in luarea deciziilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Impozit direct? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Impozit direct.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Impozit direct. Definitiile termenilor despre Impozit direct cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Impozit direct, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Impozit direct.