Impozit

Definitie Impozit

Prelevare obligatorie si gratuita efectuata de catre stat asupra resurselor sau bunurilor individuale sau ale colectivitatilor si platita in bani.Impozitul constituie o sursa a finantarii cheltuielilor de interes general al statului si al administratie locale. Este de asemenea un instrument al politicii economice, prin care se redistribuie o parte a veniturilor, pot fi stimulate investitiile si inviorarea conjuncturii economice. Reprezinta un izvor principal al formarii veniturilor bugetului de stat si al finantarii cheltuielilor publice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Impozit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Impozit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Impozit. Definitiile termenilor despre Impozit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Impozit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Impozit.