Impressions

Definitie Impressions

Numite de asemenea si contacts, impacts si messages, o afisare(impression) reprezinta o singura expunere unei reclame in fata unui singur individ. O afisare(impression) reprezinta intr-o cercetare numarul de afisari pe care sustine o persoana ca le-a vazut/auzit. Doua afisari se pot calcula in functie de o singura persoana care a vazut/auzit o reclama de doua ori sau in functie de doua persoane care au vazut/auzit o reclama in acelsai timp. Afisarile pot fi adunate si se face un total al unei campanii publicitare. De exemplu, daca o campanie a atins 20 de milioane de afisari in randul adultilor, inseamna ca a fost vazut de 20 milioane de ori de catre adulti. Pot fi 20 de spoturi, fiecare vizionate de 20 de milioane de adulti sau 200 de spoturi vazute de 100000 de adulti. In ambele cazuri – si alte permutari sunt posibile – rezultatul este de 20 de milioane de afisari/impressions/contacts/impacts. Totalul afisarilor reprezinta astfel ce segment din publicul tinta a vazut/auzit o reclama intr-o perioada de timp si de cate ori. Afisarile sunt masurari brute/gross, reflectand faptul ca includ dubluri(vezi: Average Frequency, Duplication, Gross …, OTS/OTH, Target Audience, Target Audience Population).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Impressions? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Impressions.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Impressions. Definitiile termenilor despre Impressions cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Impressions, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Impressions.