Impreviziune

Definitie Impreviziune

Paguba pe care o sufera una din partile contractante ca urmare a dezechilibrului grav de valoare care intervine intre prestatiile sale si contraprestatiile celeilalte parti, in cursul executarii contractului, determinat de fluctuatiile monetare, care cel mai adesea consta intr-o inflatie deschisa sau galopanta. Vezi si Clauza de Hardship.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Impreviziune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Impreviziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Impreviziune. Definitiile termenilor despre Impreviziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Impreviziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Impreviziune.