Imprumut de folosinta

Definitie Imprumut de folosinta

Sinonim - comodatulContractul prin care o persoana, numita comodant, remite spre folosinta altei persoane, numita comodatar, un lucru nefungibil si neconsumptibil, cu obligatia pentru acesta de a-l restitui la termen in natura, in individualitatea sa (art.1560 Cod Civil). Este un contract esentialmente gratuit, nu are caracter translativ de proprietate, si in principiu este un contract unilateral.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imprumut de folosinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imprumut de folosinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imprumut de folosinta. Definitiile termenilor despre Imprumut de folosinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imprumut de folosinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imprumut de folosinta.