Imprumut lombard

Definitie Imprumut lombard

Imprumut monetar acordat, reprezentand avans garantat cu depunerea in gaj a unui colateral.Spre exemplu, pastrarea la agentia de brokeraj a titlurilor financiare cumparate la bursa de un client pe baza de cont in marje, cu finantare de catre agentie a diferentei dintre pretul platit pentru cumpararea titlurilor si suma depusa de clientul cumparator drept garantie sub denumirea de marje.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imprumut lombard? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imprumut lombard.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imprumut lombard. Definitiile termenilor despre Imprumut lombard cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imprumut lombard, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imprumut lombard.