Imprumuturile si datoriile asimilate

Definitie Imprumuturile si datoriile asimilate

Reprezinta un post al pasivului bilantier care regrupeaza o paleta larga de datorii cu caracter financiar:- imprumuturile din emisiunea de obligatiuni- creditele bancare pe termen mediu si lung primite de la alte societati comerciale si unitati bancare- datorii legate de participatii- datorii privind concesiunile, brevetele, licentele si allte drepturi si valori asimilate, ppreluate in patrimoniu- creditele bancare pe termen scurt- dobanzile datorate aferente acestor categorii de imprumuturi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imprumuturile si datoriile asimilate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Imprumuturile si datoriile asimilate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Imprumuturile si datoriile asimilate. Definitiile termenilor despre Imprumuturile si datoriile asimilate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Imprumuturile si datoriile asimilate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Imprumuturile si datoriile asimilate.