Impunere

Definitie Impunere

Activitate desfasurata de organele financiare, pentru stabilirea subiectelor impozabile, a obiectului impunerii, determinarea bazei impozabile, calcularea impozitului, inregistrarea impozitului in registrele fiscale, stabilirea ratelor de plata si instiintarea platitorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Impunere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Impunere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Impunere. Definitiile termenilor despre Impunere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Impunere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Impunere.