In abstracto

Definitie In abstracto

Expresie din limba latinain abstractExprima regula de principiu potrivit careia, in aprecierea culpei debitorului, conduita, activitatea si diligenta pe care acesta le-a depus in indeplinirea obligatiei sale trebuie raportate, comparativ, la conduita, activitatea si diligenta normala, medie, cu care ar fi actionat, in imprejurarile respective, un tip abstract, ideal, de bun gospodar.Vezi si In concreto.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru In abstracto? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul In abstracto.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la In abstracto. Definitiile termenilor despre In abstracto cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la In abstracto, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la In abstracto.