In-Store Media

Definitie In-Store Media

Canal mediatic in-house, de obicei retele de radio sau de televiziune, intr-un departament al unui magazin sau in mai multe magazine, menite sa incurajeze mersul pe jos pentru a genera mai multe vanzari pe aceste canale sunt difuzate muzica, stiri, dar si reclame.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru In-Store Media? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul In-Store Media.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la In-Store Media. Definitiile termenilor despre In-Store Media cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la In-Store Media, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la In-Store Media.