Inbound Telemarketing

Definitie Inbound Telemarketing

Telemarketing prin care compania primeste telefoane si comenzi de la clienti adesea sunt folosite liniile telefonice gratuite. Vezi Outbound Telemarketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inbound Telemarketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inbound Telemarketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inbound Telemarketing. Definitiile termenilor despre Inbound Telemarketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inbound Telemarketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inbound Telemarketing.