Incapacitate de exercitiu

Definitie Incapacitate de exercitiu

Lipsa posibilitatii juridice de a exercita personal si singur drepturile si de a asuma, tot astfel, obligatiile prin incheierea de acte juridice civile. Vezi si Capacitate de exercitiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incapacitate de exercitiu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incapacitate de exercitiu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incapacitate de exercitiu. Definitiile termenilor despre Incapacitate de exercitiu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incapacitate de exercitiu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incapacitate de exercitiu.