Incapacitate de folosinta

Definitie Incapacitate de folosinta

Inaptitudinea de a avea anumite drepturi si obligatii. Ea nu poate fi insa generala, pentru ca ar echivala cu lipsa calitatii de subiect de drept civil a persoanei. Vezi si Capacitate de folosinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incapacitate de folosinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incapacitate de folosinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incapacitate de folosinta. Definitiile termenilor despre Incapacitate de folosinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incapacitate de folosinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incapacitate de folosinta.