Incaso cu plata imediata

Definitie Incaso cu plata imediata

Modalitate de plata potrivit careia vanzatorul este platit de banca remitenta imediat la prezentarea documentelor.Banca remitenta preia asupra ei riscul de neplata a documentelor.De regula, banca remitenta sau banca corespondenta acesteia la care cumparatorul are o relatie de cont, detine o garantie reala din partea cumparatorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incaso cu plata imediata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incaso cu plata imediata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incaso cu plata imediata. Definitiile termenilor despre Incaso cu plata imediata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incaso cu plata imediata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incaso cu plata imediata.