Incaso simplu

Definitie Incaso simplu

Operatiune in care banca, din ordinul clientului ei, incaseaza o cambie. Pe baza intelegerii prealabile, creditorul trage o trata asupra debitorului, apoi remite trata respectiva bancii spre incasare. Incaso simplu poate servi la incasarea unui cec sau bilet la ordin. In urma efectuarii incasarii respective, banca crediteaza contul beneficiarului prin contul corespondentului bancar din strainatate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incaso simplu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incaso simplu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incaso simplu. Definitiile termenilor despre Incaso simplu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incaso simplu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incaso simplu.