Incaso vinculat

Definitie Incaso vinculat

Modalitate de plata potrivit careia marfa este expediata la un depozitar accesibil cumparatorului de unde poate intra in posesia ei numai dupa efectuarea platii.Vezi si Vinculatia marfurilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incaso vinculat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incaso vinculat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incaso vinculat. Definitiile termenilor despre Incaso vinculat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incaso vinculat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incaso vinculat.