Incaso

Definitie Incaso

Operatiuni efectuate de catre unitatile ce se ocupa cu primirea, verificarea si incasarea sumelor pentru clientii lor, pe baza documentelor de decontare. Prin incaso se pot primi si valute straine, actiuni si obligatiuni.Incaso da nastere la o relatie de credit intre furnizorul de marfuri si cumparatorul repectiv, ceea ce inseamna ca aceasta constituie o modalitate de plata, dar si o operatie financiar-baneasca.Tehnica de decontare prin incaso este simpla, nu angajeaza raspundere bancilor, nu imobilizeaza resurse banesti ale debitorului, el dispunand in acest fel de toate resursele sale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incaso? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incaso.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incaso. Definitiile termenilor despre Incaso cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incaso, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incaso.