incdecoind    

Comunicate de presa si evenimente pe tema incdecoind

 • incdecoind. despre deseuri

  incdecoind

  Bucuresti - 1 April 2014

  Comunicat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Ecologie Industriala

  INCD ECOIND are capabilitatea de a sprijini demersul producătorilor şi deţinătorilor de deşeuri in vederea conformarii cu cerintele urmatoarelor documente legislative: - Legea nr. 211 din 15 noiembrie 2011 privind regimul deşeurilor; - Ordinu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: incdecoind , despre deseuri , caracterizarea deseurilor , incadrarea deseurilor

  Vezi toate comunicatele de presa despre incdecoind

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul incdecoind.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la incdecoind. Informatiile despre incdecoind cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul incdecoind, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la incdecoind, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.