Incentive Marketing

Definitie Incentive Marketing

Oferirea de cadouri, premii, recompense etc, pentru a motiva echipa de vanzari sa obtina comenzi mai mari si mai frecvente sau sa ii faca pe clienti sa cumpere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incentive Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incentive Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incentive Marketing. Definitiile termenilor despre Incentive Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incentive Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incentive Marketing.