Incentives

Definitie Incentives

(1) In teorie, obiect, persoana sau situatie despre care individul crede ca este satisfacator pentru o motivatie (2)in vanzari, orice bonus, recompensa, concurs, program de recunoastere etc, menit sa motiveze membrii echipei de vanzari sa depuna mai multe eforturi. Vezi Learning Process Motive.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incentives? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incentives.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incentives. Definitiile termenilor despre Incentives cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incentives, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incentives.