Inceput de dovada scrisa

Definitie Inceput de dovada scrisa

Orice scriere emanand de la cel impotriva caruia s-a formulat actiunea sau de la cel pe care-l reprezinta, de natura sa faca crezut faptul pretins.Inceputul de dovada scrisa comporta urmatoarele conditii cumulative:a) sa existe o scriereb) scrierea (inscrisul) sa emane de la cel caruia ii este opus, deoarece el are caracterul unei marturisiri incompletec) scrierea (inscrisul) sa fie de natura a face credibil faptul pretins (instanta are libertatea sa aprecieze daca si in ce masura inscrisul are acest caracter).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inceput de dovada scrisa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inceput de dovada scrisa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inceput de dovada scrisa. Definitiile termenilor despre Inceput de dovada scrisa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inceput de dovada scrisa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inceput de dovada scrisa.