Poze Incontinenta urinara

 • Lille Healthcare Romania

  Poza: Lille Healthcare Romania - produse de incontinenta urinara - Lille.ro

 • medical express

  Poza: Autocateterizarea intermitenta, solutia ideala pentru retentia urinara

 • Molicare Super - Scutece pentru incontinenta grea de urina si fecale, pentru utilizare in timpul noptii - www.LineMed.ro

  Poza: Produse Hartmann pentru incontinenta adulti, disponibile pe www.linemed.ro

 • Cantar-electronic-si-analizor-corporal-OMRON-BF511

  Poza: LineMed.ro – Distribuitor autorizat de aparatura medicala si produse pentru ingrijire la domiciliu.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul incontinenta urinara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la incontinenta urinara. Pozele pe tema incontinenta urinara cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul incontinenta urinara, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la incontinenta urinara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la incontinenta urinara.