Incremental-Cost Pricing

Definitie Incremental-Cost Pricing

Abordare care presupune ca pretul tuturor unitailor de produs realizate dupa ce costurile fixe de productie au fost deja atinse are la baza costuri variabile si nu costuri totale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incremental-Cost Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incremental-Cost Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incremental-Cost Pricing. Definitiile termenilor despre Incremental-Cost Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incremental-Cost Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incremental-Cost Pricing.