Indemnizatia de asigurare

Definitie indemnizatia de asigurare

valoarea maxima stabilita intre suma asigurata specificata in contractul de asigurare si valoarea contului detinut de Contractantul asigurarii la data producerii evenimentului asigurat, in cazul cotractelor de tip unit linked.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indemnizatia de asigurare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul indemnizatia de asigurare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la indemnizatia de asigurare. Definitiile termenilor despre indemnizatia de asigurare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la indemnizatia de asigurare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la indemnizatia de asigurare.