Indemnizatie de asigurare

Definitie indemnizatie de asigurare

suma platibila la aparitia evenimentului asigurat, reprezentand valoarea actualizata a sumei asigurate, in cazul contractelor traditionale

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indemnizatie de asigurare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul indemnizatie de asigurare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la indemnizatie de asigurare. Definitiile termenilor despre indemnizatie de asigurare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la indemnizatie de asigurare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la indemnizatie de asigurare.