Comunica frecvent

In era digitala, este esential sa comunici sustinut si sa transmiti informatii relevante.
Iata cateva companii care comunica frecvent informatii de interes pentru public:

Shop Einstal

Shop Einstal va ofera o gama diversificata de instalatii termice si sanitare de la cei mai mari producatori, lideri in calitate:pompe submersibile pentru ape curate si murdare, hidrofoare de mare adancime, calorifere din otel vogel & noot, calorifere baie, centrale termice Saunier Duval, termostate ambianta cu comanda prin internet si multe altele.Viziteaza magazinul online http://www.shop-einstal.ro.Showroom Sos. Mihai Bravu nr.540-562, sector 3, Bucuresti.

Aleco Air

Aleco Air pune la dispozitie o gama variata de echipamente pentru tratarea aerului, produse in Germania si Anglia, de inalta calitate: dezumidificator casnic, profesional, pentru industrie si piscine; umidificator; purificator aer, aeroterma electrica sau pe motorina si o gama bogata de aparate de masura, acestea fiind doar o parte din solutiile oferite pentru tratarea aerului dintr-o incapere, fie vorba de locuinta personala, afacere sau locurile in care mergem pentru relaxare.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Înființat în 1979 și dedicat conceptului „Sleeping and Living”, grupul desfășoară operațiuni în 37 de țări, prin peste 2100 de magazine, și numără un total de peste 18.500 de angajați. Clienţii noştri își doresc produse funcţionale, care să fie totodată și rezistente și să aibă un design atractiv. Noi le oferim o gamă largă de saltele, pilote, perne, mobilă și decorațiuni.

IT eXclusiv

IT eXclusiv este o agentie Full Web Services, ce ofera servicii de Web Design | Creare Magazine Online | Creare Site si Promovare Web - la cel mai bun raport calitate/pret. Cu o experiență din anul 2008 pana in prezent, în care am realizat impecabil peste 500 de proiecte web diferite, ințelegem că așteptările clienților noștri sunt mult mai mari în această privință si că pentru ei o firma de web design înseamnă mult mai mult decât "crearea unui site". Tocmai de aceea noi oferim servicii web complete, de calitate si adaptate mereu la nevoiele clientului final !