Indexare

Definitie Indexare

Modalitate (procedeu) de prevenire a erodarii puterii de cumparare a populatiei, prin realizarea unor corelatii intre salarii, pe de o parte, si preturi, costul vietii, productivitate, venit national si cresterea economica, pe de alta parte. Vezi si Clauza de indexare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indexare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indexare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indexare. Definitiile termenilor despre Indexare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indexare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indexare.