Sarbatoreste 8 Martie la restaurantul indian Agra Palace

BUCURESTI - 3 martie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Restaurantul indian Agra Palace isi va intampina doamnele care vor veni la restaurant in cea mai importanta sarbatoare a femeii cu un desert si o bautura speciala, oferite din partea casei.

Sarbatoreste 8 Martie la restaurantul indian Agra Palace

De 8 Martie restaurantul indian Agra Palace invita fiecare femeie care-i calca pragul in cea mai importanta zi a ei sa se simta ca o adevarata regina. Cu aceasta ocazie bucatarul sef Arun Kumar a pregatit doamnelor un desert delicios si o bautura speciala.

Arun Kumar s-a inspirat din cultura indiana in algerea meniului pentru aceasta zi:

“Vrem ca fiecare femeie sa se simta ca o adevarata regina in ziua de 8 Martie, de aceea le-am pregatit delicatese culinare specifice Indiei. Ele vor primi din partea casei cate o portie de Phirni, un desert cu sofran preparat pentru femeile din Casa Regala Indiana dar si bautura Strawberry Lassi, facuta din caspuni, iaurt si cardamom”.

A declarat Arun Kumar, bucatarul sef al restaurantului Agra Palace.

Nu este pentru prima oara cand restaurantul Agra Palace se pregateste cu atentie deosebita pentru astfel de evenimente, de Valentine’s Day restaurantul si-a surprins placut invitatii cu un meniu afrodisiac.

Despre INDIAN FOOD & SPICE SRL

Agra Palace este cel mai nou restaurant indian din Bucuresti si singurul restaurant complet care vine in intampinarea tuturor categoriilor de clienti. Agra Palace a fost deschis de Arun Kumar, bucatarul care a adus prima oara mancarea indiana in Romania.

Director General
Dinca Valentin Stefan

Blvd. Pipera-Tunari , nr. 47
Tel: +40 21 350 31 14