Indicat la nevoie

Definitie Indicat la nevoie

Persoana desemnata de catre tragator sau de catre unul dintre giranti ori avalisti, la emiterea cambiei sau in cursul circulatiei acesteia, pentru a evita regresul, sa accepte sau sa plateasca titlul in eventualitatea ca trasul ar refuza acceptarea sau plata catre beneficiar.Desemnarea indicatului la nevoie se face printr-o clauza scrisa pe cambie si obligatorie pentru posesorul acesteia.Indicatul la nevoie poate fi un tert sau unul dintre obligatii cambiali el trebuie sa domicilieze la locul platii in caz contrar, clauza prin care a fost desemnat nefiind obligatorie pentru posesor.Indicatul la nevoie nu poate fi urmarit prin actiune cambiala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indicat la nevoie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indicat la nevoie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indicat la nevoie. Definitiile termenilor despre Indicat la nevoie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indicat la nevoie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indicat la nevoie.