Indicator

Definitie Indicator

Expresie numerica ce caracterizeaza din punct de vedere cantitativ, un fenomen sau un proces economic, social, financiar, bancar etc. sau ii defineste evolutia in functie de conditiile concrete de loc si timp si legatura reciproca cu alte fenomene.Indicatorii se pot exprima in marime absoluta, medie sau relativa, si pot fi: - statistici, - bancari, - financiari, - internationali.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indicator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indicator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indicator. Definitiile termenilor despre Indicator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indicator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indicator.