Indicatorul gradului de indatorare

Definitie Indicatorul gradului de indatorare

Indicator economico-financiar de risc.(Capital imprumutat / capital propriu) x 100sau(Capital imprumutat / capital angajat) x 100,unde:- capital imprumutat = credite peste un an- capital angajat = capital imprumutat + capital propriu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indicatorul gradului de indatorare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indicatorul gradului de indatorare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indicatorul gradului de indatorare. Definitiile termenilor despre Indicatorul gradului de indatorare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indicatorul gradului de indatorare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indicatorul gradului de indatorare.