Indicatorul lichiditatii curente

Definitie Indicatorul lichiditatii curente

Sinonim - Indicatorul capitalului circulantIndicator economico-financiar de lichiditate.Active curente / datorii (pasive) curente.Indicator ce, urmarit, ofera garantia acoperirii datoriilor curente din activele curente.Valoarea recomandata acceptabila este in jurul valorii de 2.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indicatorul lichiditatii curente? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indicatorul lichiditatii curente.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indicatorul lichiditatii curente. Definitiile termenilor despre Indicatorul lichiditatii curente cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indicatorul lichiditatii curente, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indicatorul lichiditatii curente.