Indicatorul lichiditatii imediate

Definitie Indicatorul lichiditatii imediate

Sinonim - Indicatorul test acid.Indicator economico-financiar de lichiditate care arata capacitatea societatii de a-si plati imediat datoriile.(Active curente - Stocuri) / Datorii (Pasive) curente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indicatorul lichiditatii imediate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indicatorul lichiditatii imediate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indicatorul lichiditatii imediate. Definitiile termenilor despre Indicatorul lichiditatii imediate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indicatorul lichiditatii imediate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indicatorul lichiditatii imediate.