Indicatorul privind acoperirea dobanzilor

Definitie Indicatorul privind acoperirea dobanzilor

Indicator economico-financiar de risc.Determina de cate ori persoana juridica poate achita cheltuielile cu dobanda.Cu cat valoarea indicatorului este mai mica, cu atat pozitia persoanei juridice este considerata mai riscanta.Profit inaintea platii dobanzii si impozitului pe profit / cheltuieli cu dobanda = numar de ori

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Indicatorul privind acoperirea dobanzilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Indicatorul privind acoperirea dobanzilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Indicatorul privind acoperirea dobanzilor. Definitiile termenilor despre Indicatorul privind acoperirea dobanzilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Indicatorul privind acoperirea dobanzilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Indicatorul privind acoperirea dobanzilor.